DB Pro

DB Pro

Stand number: 3b34

DB Pro on johtava Microsoft SQL Server -syväosaaja tietokanta-alustan suunnittelu-, implementointi- ja optimointiasioissa. Toimimme asiakkaidemme IT-johdon riippumattomana neuvonantajana ja asiantuntijakumppanina kriittisissä tietokanta-alustaan liittyvissä hankkeissa. Varmistamme, että uuden tai modernisoitavan SQL Server -alustasi arkkitehtuuri vastaa liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia tarpeita. Lisäksi varmistamme, että sovellustesi suorituskyky tai toimitusvarmuus eivät vaarannu huonosti toimivan tietokanta-alustan takia.

Tiesitkö, että SQL Server -palvelinten uusiminen voi tarjota hyvän tilaisuuden merkittäviin kustannussäästöihin? On kyse sitten SQL Server -versiopäivityksestä, palvelinlaitteen modernisoimisesta tai Azure-pilveen siirtymisestä, voidaan automatisoidun kapasiteettioptimoinnin avulla eliminoida turha palvelinkapasiteetti.Kehittämämme ainutlaatuinen SQL Governor® -ratkaisu tarjoaa uudenlaisen, tehokkaan ja automatisoidun menetelmän SQL Server -alustan fiksummalle käyttöasteelle. Voit saavuttaa jopa 50% säästöä SQL Server -lisenssi-, ylläpito- ja laitekustannuksissa. Perinteisillä migraatiomenetelmillä nämä ennen näkemättömät kustannussäästömahdollisuudet hukataan.

DB Prolla on monipuolisen SQL Server -alustaosaamisen lisäksi kattavat valmiudet Microsoft-pohjaisten BI- ja tietovarastointiratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tule tapaamaan meitä ständillemme TechDays-tapahtumassa!