Moonsoft Oy

Moonsoft Oy

Stand number: 4b41

Moonsoft Oy on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin ja ohjelmistoihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys. Myymme tietokoneohjelmistoja yritysten, oppilaitosten sekä julkishallinnon tarpeisiin kaikilta mer­kittäviltä valmistajilta.

Ohjelmistojen uudet lisenssimallit ja pilvipalvelut mahdollistavat uudenlaisen tavan hankkia käyttöoikeudet lisenssipalvelumme kautta. Olemme kehittäneet lisenssipalveluamme useamman vuoden ajan laajempaan SLSP-lisenssipalvelutarjontamalliin, jonka kautta asiakkaamme voivat hankkia esimerkiksi tallennustilaa pilvipalveluna, Office 365- ja Azure-palveluita tai Skypen hallinnan järjestelemistä jne. Palvelumme etuna on mm. se, että yritysten ei tarvitse käyttää tilauksissa omaa luottokorttiaan, vaan tilaukset hoituvat normaalin ostotoiminnan/laskutuksen kautta ja tilien hallinnointiin liittyvät toiminnot helpottuvat.

Tarjoamme pk-yrityksille ja suurempien yritysten IT-osastoille yhden kontaktipisteen, jonka puoleen kääntyä kaikissa ohjelmistoihin liittyvissä asioissa, oli sitten kyse ohjelmistojen hankinnasta, koulutuksesta tai tarpeiden kartoittamisesta. Ohjelmistomyynti on ydinosaamistamme. Voimme siis tarjota eri valmistajien tuotteista juuri asiakkaan tarpeisiin sopivimman tuotteen ja asiakkaan kannalta järkevimmällä tavalla hankittuna – esimerkiksi oikeaa lisenssimallia hyödyntämällä. Samalla varmistamme, että asiakas saa ohjelman asennettua ja käyttöönsä.